Over mij

Hoi, welkom op mijn blog! Mijn naam is Anne, ik ben 26 jaar en ik woon in Heesch. In het dagelijks leven ben ik student Science Communication aan de TU Delft. Tijdens deze master bereid ik mij voor op een baan in de wetenschapscommunicatie. Hoe of wat precies, dat weet ik nog niet, maar wie weet komen we daar in dit blog samen uit.

In mijn vrije tijd ben ik klimmer. Twee à drie dagen per week ben ik te vinden in de boulderhal en af en toe in de klimhal. Klimmen is voor mij plezier, focus en kracht. Alleen tijdens het klimmen lukt het mij om m’n hersenen even op pauze te zetten. Het vergt veel focus, en dus is er geen tijd om aan andere dingen te denken. Heerlijk! Daarnaast is het natuurlijk een super goede workout voor je hele lijf.

cropped-bouldering_anne-1.jpg
Klimmen is voor mij focus, kracht en plezier.

In mijn blog wil ik jullie meenemen in mijn leven als student en klimmer. Ik schrijf over de ‘struggles’ waar je als student mee te maken krijgt, maar ook over de overwinningen. Daarnaast vertel ik jullie graag hoe ik denk over wetenschappelijke kwesties omtrent natuur en milieu. Ook schrijf ik over mijn avonturen als klimmer (zowel binnen als buiten!).

Veel leesplezier!

© Foto in post en header foto door Mark Kleijnen.

Curriculum Vitae
Portfolio wetenschapscommunicatie

Advertisements

One Reply to “Over mij”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s